Palvelut

Kuorma-autot

Maidon keräilyauto

Maitoauto kerää maitoa Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa. Maito toimitetaan Maitosuomen Joensuun tuotantolaitokseen.

HCT umpikoriyhdistelmä

Elintarvikkeiden jakelua ja siirtoa suoritetaan  Valion toimeksiannnosta Iisalmi-Kiuruvesi-Sukeva-Lapinlahti alueella. Logistiikka hoidetaan Valion Oulun varastolta.

Jakeluauto elintarvike-kuljetuksiin

Jakeluautolla hoidetaan Valion elintarvike- ja tukkujakelua Aimo-tukulta käsin Kuopion lähialueelle.

ADR-yhdistelmä

ADR-yhdistelmällä kuljetetaan vaarallisia aineita Samat Nordicin toimeksiannnosta. Pääasiallinen ajotehtävä on räjähdysaineet.

Vaihtokoriauto elintarvike- ja rahtikuljetuksiin

Vaihtokoriautolla suoritetaan monipuolisia elintarvike- ja rahtikuljetuksia tilausten mukaan. Autoon on eri tarpeisiin sopivia päälirakenteita.

Paketti- ja retkeilyauto

Pakettiauto on saatavana pieniin kuljetustarpeisiin joko kuljettajalla tai ilman. hoidamme muutot yms kuljetukset joustavasti tarpeidesi mukaan

Retkeilyauto on vuokrattavissa lyhemmille ja pidemmille reissuille. Autossa istumapaikat kuudelle hengelle sekä nukkumismahdollisuus kahdelle.

Paljun ja kevytperävaunun vuokraus

 

Peräkärrypalju

6-8 hengen palju vuokrattavissa Siilinjärven Toivalassa

Kevytperävaunu

Aku kevytperävaunu kuomulla vuokrattavissa Siilinjärven Toivalassa

Raskaan kaluston fiksaus- ja varustelutyöt

 

Suoritamme raskaalle kalustolle sekä koneille käsinpesuja, teippien poistoja, maalipinnan ehostuksia sekä sisäpuhdistuksia.

Jos kalustosi kaipaa myyntikunnostusta tai muuten vaan ehostusta, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Suoritamme lisävarusteiden asennuksia ja kauttamme saat kilpailukykyiseen hintaan RST-steelin valmistamat raudat sekä Lazer lisävalot.

Tiedustelut Mikolta 040 573 5561